tag:blogger.com,1999:blog-1611471898882802708.comments2022-05-23T04:17:12.423+03:00ukashakaukashakahttp://www.blogger.com/profile/01428693277678605661noreply@blogger.comBlogger58125tag:blogger.com,1999:blog-1611471898882802708.post-12077857189735907742022-05-23T04:17:12.423+03:002022-05-23T04:17:12.423+03:00OkOkAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1611471898882802708.post-20933187369424851932021-11-30T08:43:09.640+02:002021-11-30T08:43:09.640+02:00Дами и господа и възрастни могат да кандидатстват ...Дами и господа и възрастни могат да кандидатстват за нашата програма за дарители, където донорите със своя ДОРИТЕЛСКИ СЕРТИФИКАТ могат да даряват и да получават възнаграждение за спасяването на живот<br /><br /> Ние даваме на нашите донори $1187000 за бъбрек<br /><br /> Донор, желаещ да дари други органи, може също да посочи...<br /><br /> Свържете се с doctodrsimonponcemd@gmail.com<br /> За Dr simon Ponce mdhttps://www.blogger.com/profile/07730619021414029968noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1611471898882802708.post-77655818273525295722021-11-30T08:42:57.853+02:002021-11-30T08:42:57.853+02:00Дами и господа и възрастни могат да кандидатстват ...Дами и господа и възрастни могат да кандидатстват за нашата програма за дарители, където донорите със своя ДОРИТЕЛСКИ СЕРТИФИКАТ могат да даряват и да получават възнаграждение за спасяването на живот<br /><br /> Ние даваме на нашите донори $1187000 за бъбрек<br /><br /> Донор, желаещ да дари други органи, може също да посочи...<br /><br /> Свържете се с doctodrsimonponcemd@gmail.com<br /> За Dr simon Ponce mdhttps://www.blogger.com/profile/07730619021414029968noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1611471898882802708.post-30224248787147435092013-01-09T16:39:25.937+02:002013-01-09T16:39:25.937+02:00И аз съм интелектуалница. Да се знае.И аз съм интелектуалница. Да се знае.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1611471898882802708.post-15941324457965960002012-09-25T23:57:37.045+03:002012-09-25T23:57:37.045+03:00Мога да ти предложа марина с горчица, която прави ...Мога да ти предложа марина с горчица, която прави пържолите уникално крехки, но не мога да ти кажа точни пропорции, защото я размесвам на око. Горчица, една лъжица мед, соев сос, лимонов сок, чесън, черен пипер. Препоръчвам я. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1611471898882802708.post-37143551701111297762012-03-13T12:59:42.336+02:002012-03-13T12:59:42.336+02:00Да, идеята е добра, аз също слагам топено сирене п...Да, идеята е добра, аз също слагам топено сирене понякога. Шунката също, но наистина става вече друго ядене :)ukashakahttps://www.blogger.com/profile/01428693277678605661noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1611471898882802708.post-20416068326628782112012-03-12T22:05:48.798+02:002012-03-12T22:05:48.798+02:00Аз правя подобно ястие.Пак слагам гъби,но и топено...Аз правя подобно ястие.Пак слагам гъби,но и топено сирене,шунка.Става много вкусно.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1611471898882802708.post-41230150320207515852012-03-09T10:18:19.832+02:002012-03-09T10:18:19.832+02:00Става въпрос за 1-ви вид марината ,забравих да уто...Става въпрос за 1-ви вид марината ,забравих да уточня.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1611471898882802708.post-22108157244331338122012-03-09T10:15:22.911+02:002012-03-09T10:15:22.911+02:00Перфектна марината,стават разкошни пържоли.Перфектна марината,стават разкошни пържоли.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1611471898882802708.post-34715448483751043822012-02-22T11:11:34.957+02:002012-02-22T11:11:34.957+02:00На много места видях и горчица като съставка към м...На много места видях и горчица като съставка към маринатите. Някой може ли да отговори защо се слага горчица? Има ли някакви специални предимства, например да омекотява или е само заради вкуса?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1611471898882802708.post-28369438437789771682012-02-19T17:39:50.704+02:002012-02-19T17:39:50.704+02:00Mnoooooooogo vkusno!!!Mnoooooooogo vkusno!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1611471898882802708.post-68634862261456721772012-02-19T13:44:54.098+02:002012-02-19T13:44:54.098+02:00Много сложна ми се струва тази рецепта! Най-ми хар...Много сложна ми се струва тази рецепта! Най-ми хареса първата част на последното изречение:))) (приятелка от Пз.):)))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1611471898882802708.post-35387806681535340222012-02-19T12:25:57.099+02:002012-02-19T12:25:57.099+02:00Това задължително ще се пробва. ОТ: ПавелТова задължително ще се пробва. ОТ: ПавелAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1611471898882802708.post-56992641644565162332011-12-03T18:00:17.706+02:002011-12-03T18:00:17.706+02:00пробвах първия вид и пържолите станаха страхотни н...пробвах първия вид и пържолите станаха страхотни но вместо зехтин сложих олиоAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1611471898882802708.post-20395787762965907422011-11-19T18:55:16.292+02:002011-11-19T18:55:16.292+02:00Явно има много и различни вкусове и предпочитания,...Явно има много и различни вкусове и предпочитания, как да изглежда, лъха и се усеща пържолата. Аз я харесвам: сочна, натурална и крехка. За това: начукване, соев сос, лук и препичане, въобще не са на дневен ред. Моя начин е малко сол и черен пипер, объркване с малко олио и печене на бавен огън ако е на фурна подложка може (или домати и лук или картофи или гъби и подходящи зеленчуци) с фолио ако еAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1611471898882802708.post-38290764015020455862011-11-11T23:38:21.080+02:002011-11-11T23:38:21.080+02:00Всеки си има вкус,но свински пържоли с тази марина...Всеки си има вкус,но свински пържоли с тази марината не звучи добре.Опитайте с черен пипер,кимион,сол,лимонов сок и настърган кромид лук между редовете.След два часа печете на скара и консумирате с удоволствие.А напитките?Кой каквото обича.НаздравеAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1611471898882802708.post-62586917612409033642011-11-08T15:09:20.895+02:002011-11-08T15:09:20.895+02:00Баста от разбирачи... Аз по принцип не обичам мари...Баста от разбирачи... Аз по принцип не обичам маринатите много-много, щото съм ял такива екстремности, дето месото едва се усеща от целия взрив от вкусове... Докато пека месото, обаче, периодично го мажа с 30/70 смес от олио и бира + щипка сол и черен пипер. Всеки може да се досети как става (: Ама тая марината ще я пробвам.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1611471898882802708.post-78488352185516044392011-08-13T14:38:44.643+03:002011-08-13T14:38:44.643+03:00След като задушиш месото, поръси с малко брашно и ...След като задушиш месото, поръси с малко брашно и след това прибави зеления фасул. Резултата е доста по- добър. А иначе рецептата си е суперAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1611471898882802708.post-47870609582191104752011-08-06T21:18:37.490+03:002011-08-06T21:18:37.490+03:00НАСВИНСКО МЕСО И НА ПИЛЕШКО НИКОГА НЕ СЕ СЛАГА ЗЕХ...НАСВИНСКО МЕСО И НА ПИЛЕШКО НИКОГА НЕ СЕ СЛАГА ЗЕХТИН!МОЖЕ МНОГО МАЛКО ОЛИО НО НЕ И ЗЕХТИН !ПРОБВАЙ ТАК И ЩЕ СЕ УБЕДИШ ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ПО ДЪБРЕ!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1611471898882802708.post-78879531264014667252011-04-23T23:35:52.513+03:002011-04-23T23:35:52.513+03:00da i na men mi beshe mnogo cena blagodariq i petic...da i na men mi beshe mnogo cena blagodariq i petica ot menAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1611471898882802708.post-21572225815970285682011-04-04T03:00:46.385+03:002011-04-04T03:00:46.385+03:00Йе-е-е-е-е :) Прекрасно се е получило.Йе-е-е-е-е :) Прекрасно се е получило.Donnya Himena Fundiente Del Traposhttps://www.blogger.com/profile/03452315858947869680noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1611471898882802708.post-58935297521064343402011-03-05T19:20:04.102+02:002011-03-05T19:20:04.102+02:00Много ценна информация!!!Благодаря ти!!! :)Много ценна информация!!!Благодаря ти!!! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1611471898882802708.post-61328914669134998792010-10-28T03:42:18.092+03:002010-10-28T03:42:18.092+03:00Чудесно си поставила пълен член след рефлексивен п...Чудесно си поставила пълен член след рефлексивен пасив във фразата "...се изстисква сокЪТ..." Малцина биха се справили с такава трудна задача :) Обикновено всички го мсилят за пряко допълнение и членуват с кратък член.ukashakahttps://www.blogger.com/profile/01428693277678605661noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1611471898882802708.post-16968680908428366002010-10-22T21:23:27.726+03:002010-10-22T21:23:27.726+03:00А такккааааааа, а така!! Бравос!А такккааааааа, а така!! Бравос!ukashakahttps://www.blogger.com/profile/01428693277678605661noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1611471898882802708.post-35337970848495298962010-09-20T22:34:05.868+03:002010-09-20T22:34:05.868+03:00хахахаха
Ще трябва да наблегна на рецепти, включв...хахахаха<br /><br />Ще трябва да наблегна на рецепти, включващи много и най-вече зеленчуци.<br />Иначе те съветвам, да си вземеш да си отглеждаш пилета,а може и прасе. Така като чета, май в магазина вече си като в библиотеката. Яко четеш етикетите. Докъде я докарахме....Everyday Stuffhttps://www.blogger.com/profile/02304222812204596223noreply@blogger.com