Добре дошли

Приятели, в този блог ще откриете моите лични кулинарни идеи. Претенции за професионализъм не предявявам, но гарантирам, че всичко, което ще намерите публикувано тук, съм го приготвял лично и лично съм го консумирал. Това ще рече, че тук всички рецепти са виждали бял свят поне веднъж и са били успешно изпълнени, в смисъл, че на мен са ми направили впечатление и ги смятам за смислени. Надявам се да подпомогна със свежи попълнения личния ви рецептурник. Намерението ми е да попълвам блога поне с една-две нови рецепти седмично. Ще се опитам, когато е възможно, да допълвам текстовете със снимки на приготвеното. Добре дошли са коментари и отзиви, а също и нови автори с оригинални или класически рецепти. Единственото услвие е всичко, което публикувате, да бъде изпитано лично от вас, а не копирано от други сайтове, за да постигнeм автентичност на публикациите. Силно препоръчително е при възможност новите рецепти да бъдат придружени от снимки, а защо не и клипове. Приятно забавление!

19 декември 2009

Салата "Бяло, зелено, червено"

Както е видно и от снимката, няма нищо за обясняване тук.

Продукти: 3-4 червени печени чушки, няколко зелени и черни маслини, магданоз, 1/2 прясна люта чушка, топено сирене от найлонова опаковка (става и с бяло саламурено), магданоз.




Приготовление: Подреждате нарязаните печени чушки в чинията. "Поливате" с топеното сирене. Отгоре слагате 2 листа пресен магданоз, 3 черни маслини. По края на чинията декорирате със зелените маслини и шайбички от лютата чушка (може и с наситнен магданоз).

Едва ли е нужно да казвам какво се пие с тази салатка импровизе :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар